Sponsorarrangement

Sponsoren

Heeft u er al eens aan gedacht om met uw bedrijf het Drakenbootfestival te sponsoren? De verwachting is dat het Drakenbootfestival wederom een groot en divers publiek zal trekken. Het is een evenement voor alle leeftijden. Het Drakenbootfestival kent een maximale brede doelgroep. In veel media in heel Fryslân, misschien zelfs wel in heel Noord Nederland, wordt veelvuldig aandacht gegeven aan het festival.

Bovendien wordt een speciale Drakenbootkrant huis-aan-huis verspreid in een heel groot gebied in Fryslân. Veel inwoners van Fryslân kunnen in aanraking komen met het festival. Door het Drakenbootfestival te sponsoren kunt u hier heel mooi op meeliften! Uw bedrijf komt herhaaldelijk en op een positieve manier bij alle doelgroepen onder de aandacht: maximale exposure voor uw bedrijf!

Heeft u vragen? Mail naar  info@drakenbootfestivalkollum.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Er is veel mogelijk!

Adverteren in de Drakenbootkrant

Op eigen beheer geven we een ‘Drakenbootkrant’ uit, boordevol nieuws over het Drakenbootfestival. Hierin worden onder andere het festivalprogramma en wedstrijdschema opgenomen. De Drakenbootkrant heeft een uniek hoge attentiewaarde bij een zeer brede én grote doelgroep. Adverteren in de Drakenbootkrant geeft uw bedrijf enorme exposure!

• Circa 16 pagina’s op tabloid formaat
• Verspreiding in de week vóór het festival
• Huis-aan-huis in verspreidingsgebied van het Dagblad van Noordoost-Friesland

Meer weten?

Wilt u meer informatie over adverteren in de Drakenbootkrant?
Neem dan contact op met Jan Beets. U kunt hem bereiken op 06-36183904 / info@drakenbootfestivalkollum.nl

Sponsoringen

Twitter

dwaande