Oldtimer Show tijdens Drakenbootfestival Kollum

Door Jan Beets | Op maandag 21 november 2016

drakenbootfestival-kollum-kopieKOLLUM – Op zaterdag 01 juli 2017 vindt voor de vijfde keer in Friesland het Jumbo drakenbootfestival plaats in Kollum. Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival aantrekkelijk maakt voor deelnemers én toeschouwers. Ieder jaar is het genieten bij het Drakenbootfestival aan de oevers van het Kollumer Kanaal.

Tijdens het drakenbootfestival is er naast het Open Fries Kampioenschap Drakenbootvaren nog veel meer te doen in het centrum van Kollum. Zo is er een braderie, kindermarkt, kinderspelen, muziek en vertier. Nieuw dit jaar is de Oldtimer Show.

Oldtimer Show
Het aantal oldtimers die naar Kollum komen is boven alle verwachting. Omdat de beschikbare ruimte vol is, is de inschrijving van oldtimers gesloten. Opgave is niet meer mogelijk.

Het drakenbootfestival Kollum wordt georganiseerd door Het Plaatselijk Belang Kollum, Activiteiten Platform Kollum (APK), Gemeente Kollumerland C.A. en De Ondernemersvereniging HIM.

Comments are closed.

Sponsoringen

Schrijf je snel in!

Drakenbootraces

Twitter

dwaande