Oldtimer Show tijdens Drakenbootfestival Kollum

Door Jan Beets | Op maandag 21 november 2016

drakenbootfestival-kollum-kopieKOLLUM – Op zaterdag 01 juli 2017 vindt voor de vijfde keer in Friesland het Jumbo drakenbootfestival plaats in Kollum. Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival aantrekkelijk maakt voor deelnemers én toeschouwers. Ieder jaar is het genieten bij het Drakenbootfestival aan de oevers van het Kollumer Kanaal.

Tijdens het drakenbootfestival is er naast het Open Fries Kampioenschap Drakenbootvaren nog veel meer te doen in het centrum van Kollum. Zo is er een braderie, kindermarkt, kinderspelen, muziek en vertier. Nieuw dit jaar is de Oldtimer Show.

Oldtimer Show
Heeft u een fraaie oldtimer in de schuur staan, zoals een auto, vrachtwagen, trekker, motor, bromfiets, solex of een ander voertuig? Kom dan met uw klassieker op zaterdag 01 juli 2017 van 09.00 tot 18.00 uur naar Kollum. U krijgt dan een mooie plek op- of nabij het festivalterrein, waar u uw trots ten toon stelt. Deelname aan het Oldtimer show is geheel gratis en op eigen risico. Deelname van oldtimer verenigingen wordt bijzonder op prijs gesteld. Opgave kan via mail info@drakenbootfestivalkollum.nl

Geef uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, soort voertuig en het benodigde vierkante meters door.

Het drakenbootfestival Kollum wordt georganiseerd door Het Plaatselijk Belang Kollum, Activiteiten Platform Kollum (APK), Gemeente Kollumerland C.A. en De Ondernemersvereniging HIM.

Comments are closed.

Sponsoringen

Twitter

dwaande