Inschrijving alweer geopend!

Door Jan Beets | Op vrijdag 10 februari 2017

DrakenbootfestivalKOLLUM – Terwijl de winter langzaam vordert en over een paar weken de lente al weer voor de deur staat, begint het al weer te kriebelen! De gezamenlijke commissie is al weer druk met de voorbereidingen van de Open Fries Kampioenschap Drakenbootrace 2017. Op zaterdag 01 juli 2017 vindt in Kollum alweer de vijfde editie plaats.

De Open Friese kampioenschappen Drakenbootrace wordt georganiseerd door Het Plaatselijk Belang Kollum, Activiteiten Platform Kollum, Gemeente Kollumerland C.A. en De Ondernemersvereniging HIM. Hoofdsponsor is Jumbo Kollum (Harm de Hoop)

De inschrijving voor 2017 is geopend.

Een team wordt gevormd door 16 peddelaars en 1 trommelaar, maar het is handig om ook enkele reserve peddelaars te hebben. Let wel: Elk team moet bestaan uit minimaal 5 vrouwen. Elk team krijgt een drakenboot aangewezen, met een ervaren stuurman die door de organisatie geleverd wordt. De minimumleeftijd om aan de race te kunnen deelnemen is 16 jaar en je moet uiteraard kunnen zwemmen. Er kunnen maximaal 27 teams aan dit unieke evenement deelnemen.

Zorg dat je erbij bent! De voorbereidingen voor de zijn in volle gang! Meer info volgt! Hou deze site goed in de gaten!

www.drakenbootfestivalkollum.nl

Deelnameformulier Drakenbootrace Kollum

Inschrijfkosten
Voor deelname aan de Open Fries Kampioenschap Drakenbootrace op 01 juli 2017 wordt een inschrijfbedrag van € 125,- in rekening gebracht. Van dit inschrijfbedrag wordt een deel van de organisatie van de wedstrijd bekostigd. De kosten voor o.a. de veiligheidsdiensten, faciliteiten en entertainment worden deels bij elkaar gebracht door subsidies en sponsoren die daarmee de O.F.K. mede mogelijk maken voor u!

Let wel; Elk team moet bestaan uit minimaal 5 vrouwen!

Hoe verder
U kunt hieronder het deelnameformulier digitaal opsturen. U krijgt dan bericht van de organisatie hoe verder te handelen.

Wij zijn een (buurt, bedrijf, vereniging, sportteam, etc)*

Naam buurt, bedrijf, etc.*

Naam teamcaptain

Adres*

Postcode en plaats*

Telefoon*

E-mailadres contactpersoon*

Ik/wij willen op de volgende manier deelnemen aan de Drakenbootrace in Kollum:

Deelname met een team

 Ik/wij hebben belangstelling om een team aan te leveren

Opmerkingen

Leuk dat u belangstelling hebt. U hoort van ons!
Commissie Drakenbootfestival

Comments are closed.

Sponsoringen

Schrijf je snel in!

Drakenbootraces

Twitter

dwaande